• Mestruáció lassan rendszeres késése ebben az évben már olyan elő fordult hogy több mint 2 hetet is

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        havi rendszereseggel kesik legtobb eddig 3 het volt parommal rendszeresen vedekezunk de addig 2 vagy 3 tesztet is megcsinalok mind negativ de nagyon felek mert a csaladommal elofordult rakos daganat es jo indulatu is tudom ogy elkelene menem nogyogyaszhoz de felek miota meghalt edesapam azota van ez velem lessan kezdek begyogyozni ha tudnak segitsenek

        Dr. Pétervári László válasza a vérzészavar témában

        Mindenképpen nőgyógyász szakorvoshoz kell fordulni! A probléma oka nagy valószínűséggel hormonzavar,mely gyógyszerrel rendezhető.


        Kérdés: 2011. november 09., 19:32; Megválaszolva: 2011. november 10., 11:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: