• Haemangioma,ill.endometriosis?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1998-ban első terhességem alatt fertőzést kaptam a strandon.a terhesgondozáson hüvely kúpot illetve krémet írt ki az orvos.a kezelés ellenére a vulván megjelent két-három vérhólyag kinézetü kinövés, ami a másik két terhesség alatt is megmaradt a budapesti nőgyogyászok szerint nem kell vele foglalkozni.menstruáció alatt az utóbbi pár honapban szövet darabok is távoznak ,valamint a vérzés rövidebb ideig tart és a harmadik nap szürkés színű.mi ez?

        Dr. Pétervári László válasza a vérzészavar témában

        Két dolgot külön kell választani. Hüvelygyulladás kezelése a kúp mellett rendelkezésre álló tabletta is szükséges. Vérhólyagszerű kinövés miatt szakorvos felkeresése szükséges. A rendellenes menstruáció oka hormonzavar és méhgyulladása is lehet. Nőgyógyászati vizsgálat mindenképpen javasolt!


        Kérdés: 2011. november 09., 18:37; Megválaszolva: 2011. november 10., 11:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: