• NEM TUDOM!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        JÓ NAPOT!ÉN EGY 25 ÉVES ANYA VAGYOK.NEKEM OLYAN PROBLÉMÁM LENNE, HOGY MEG SZÜLTEM 7 ÉVEL EZ ELÖTT ÉS MÉG AZOTA NEM ESTEM TEHERBE. VAN AMIKOR MEG JÖN DE VAN AMIKOR CSAK 3 HAVONTA JELENTKEZIK A MENSTRUÁCIÓM. NEM SZEDTEM SEMMI FOGAMZÁSGÁTLÓT!AZ ORVOSOK CSAK ÁLLANDÓAN A NORKULUT-OT IRJÁK FEL ,HOGY MAJD ATTOL MEG FOG JÖNNI. DE NEKEM IGY NEM JÓ!MERT FÁJ MINDENEM AMIKOR MEG AKAR JÖNNI.AMIKOR MEG MEG JÖN NAGYON SOK VÉRZÉSEM VAN. KÉREM MONDJON VALAMIT! MIT TEGYEK? HOVÁ FORDULJAK?

        Dr. Pétervári László válasza a meddőség témában

        Nagy valószínűséggel hormonműködés zavara van,ezt szakemberrel meg kell beszélni és vizsgálatokkal pontosan tisztázni a vérzészavar okát. Terhesség a peteérés hiánya miatt nem jön létre,erre a Norcolut tablettán kívül,a peteérést segítő gyógyszeres kezelés is szükség lehet.


        Kérdés: 2011. november 09., 13:16; Megválaszolva: 2011. november 10., 10:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: