• Barna vérzés műtét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő, Egy hete pénteken műtöttel Laparoskopia - Adhesiolysis, Salpingectomia beavatkozásokkal. (jobb oldali petevezetékem távolították el).A műtét után kb.3 napig véreztem, utána ez a tünet elmúlt. Szerdán voltam varratszedésen, orvosom mindent rendben talált - Október 20-án jött meg az utolsó menstruációm - mondta a következő várhatóan menetrendszerűen, 1 hónap múlva várható. Viszont tegnap este elkezdtem "barna-vérezni". Nem annyira, mintha menstruálnék, főleg vizeléskor távozik hüvelyemből a nagyobb mennyiségű "vér". Aggódjak, induljak a kórházba, vagy ez a tünet 1 héttel a műtét után nem akkora baj, mint amennyire én felfújom? Ha nem, akkor meddig normális ez az állapot, mikortól ad okot aggodalomra? Kontrollra 3 hét múlva kellene csak visszamennem Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Herman Tünde válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező! Forduljon nőgyógyászához!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. november 05., 23:55; Megválaszolva: 2011. november 07., 21:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: