• Terhesség Missed ab után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! 2011.09.26-án a terhesség 8 hetében volt missed ab műtétem elhalt terhesség miatt. A szövettani leletre a következőket írták: "Mikroszkóposan anyai decidua részletek mellett hydropikusan kissé duzzadt magzatbolyhok láthatók." Szeretném kérdezni, hogy ez mit jelent és van-e hatása a következő terhességre. Illetve, hogy mikor próbálkozhatunk újabb babával? (az orvosom szerint minél előbb, máshol meg azt olvastam 3 hónapot várni kell)

        Dr. Boros Miklós válasza a abortusz témában

        Kedves Kérdező!Ez semmi rosszat nem jelent,de az ok ebből nem derül ki.Ilyen kis terhességeknél nehéz az okot megmondani,ezért nem tudjuk,hogy mi lesz a következő terhességgel.3 hónapot ajánlatos várni.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. november 03., 15:10; Megválaszolva: 2011. november 04., 09:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: