• -----------------------------

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! A megnövekedett hüvelyi folyás, tejszerű, nyálkás, fehér.. a ciklus közepén.. utalhat terhességre? Ami elviekben nem kerülhet szóba.. de most rendkívül nagy mennyiségű, de semmilyen más tünet nincs.. A másik kérdésem az lenne.. hogy az előző hónapban a mensturációm 36 napra jött meg.. lehet ez baj, ha semmilyen panaszom nem volt?? Érdemes orvoshoz fordulnom??

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyi folyás témában

        Kedves Kérdező! A folyás jellege hormonhatásra is kialakulhat, nem feltétlenül terhesség jele. Egy menstruáció késése nem jelent gondot, vezessen menses naptárat, ha rendszeresen lép fel vérzészavar, forduljon nőgyógyászhoz.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 02., 08:55; Megválaszolva: 2011. november 03., 09:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: