• Mi lehet a gond?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy 2006,11,03-án szültem császárral. Azóta van amikor nem rendesen jönn meg a havi vérzésem volt, hogy egy hónapot kimaradt, de a másik hónapban megvolt, de nem mindig erősen volt, hogy szinte alig. Most legutobb április 17-19-ig volt meg és azóta nem volt havi vérzésem, vettem terhességi tesztet kettőt is és mind a kettő negatív volt, mert nem védekezünk a férjemmel kistestvért szeretnénk a gyermekunk mellé. Viszont sokat izzadok, folyik rólam a viz és sokat iszom is lehetőleg hideg vizet, meg persze keresem a hideg helyeket. Nem tudom minek tudjam ezt be, de még 25-26 fokban is izzadok és sokat zuhanyzom, mert nem szeretem az izzadságot. Orvoshoz még nem mentem, mert most éppen szabadságon van. Kérem ha tud valami megoldást segítsen rajtam. Köszönettel: Bertus Mónika

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező,

        A vérzészavar önmagában nem jelent nagy gondot, előfordul az ilyesmi. Az izzadás és a melegségérzet miatt azonban lehet, hogy egy nőgyógyászati endokrinológiai kivizsgálás szükséges lenne. Nagy bajt nem sejtek, azonban vérvételek mindenképpen szükségesek lennének.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-10 23:25:05; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 13:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: