• Stressz, szemprobléma, alkoholizmus?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur/No! Anyukamon eszrevettem, hogy sokszor pislog, amellyel egyidoben tobbszor csukva is marad a szeme par pillanatra. Neha eszreveheto kez, vagy fejremeges is. Szemuveget hord, tehat a latasa sem tokeletes. Kozben nagyon idegeskedo, hirtelen duhkitoresekre hajlamos. Evek ota stresszben el es egyre nehezebben kepes a feszultsegeit oldani. "Gyomoridegére" Frontint, cigarettat vagy alkoholt hasznal. On szerint ez a tunet nem utalhat valamilyen komolyabb problemara? Mit javasol? Koszonettel!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szemhéj rángása témában

        Kedves Kérdező! A pislogás blepharospasmus részjelensége lehet, hozzájárulhat a stressz, a kimerültség, neurológiai szakrendelésen vizsgálat javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 31., 11:30; Megválaszolva: 2011. november 02., 10:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: