• Kérem segítsen!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nő/úr ! Egy pár hete a fejem oldalirányban el kezdett remegni ,ami nagy traumaként ér,hiszen az erről a témáról olvasott cikkekből egy eléggé súlyos problémára gyanakszom. 53 éves nő vagyok,elmeállapotom teljes tudatában(egyelőre) ezért ért a felismerés tragikusan,hiszen Parkinszon korra enged következtetni.A családban nem volt hasonló eset .A városban ahol élek erre specializált szakember nincs,viszont a neurológus ,miután a panaszomat elmondtam egy rakás gyógyszert írt,anélkül,hogy további vizsgálatot írt volna elő.Kérdésemre,hogy mi bajom lehet eléggé arrogáns módon megerősített a gyanakvásomban,Ismétlem semmi kivizsgálás nélkül,csak a magyarázatomra hagyatkozva.Nem remeg sem a kezem,sem lábam,nincsenek egyensúlyzavaraim,Kérem,ha ebből az információból valamit le tud szűrni,válaszoljon a kérdésemre:lehetséges,hogy az orvosnak igaza van? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

        Kedves Kérdező! A vizsgálata nélkül nem tudom Önnek megmondani, hogy Parkinson betegsége van-e? Az biztos, hogy ritkán indul a betegség fejremegéssel és nem is igazán jellemző a fejremegés a betegségre. Azt javaslom Önnek kérjen speciális Parkinson Szakrendelésre beutalót a háziorvosától, még ha azért utaznia is kell, de ott legalább biztosat fognak Önnek mondani a vizsgálata után.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. október 29., 11:55; Megválaszolva: 2011. október 30., 10:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: