• fájdalomérzet a bőrön

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Azért fordulok Önhöz, mert körülbelül 5 napja a combomon a bőr nagyon fáj ha hozzáérek, kicsit ég is. Nem piros és a duzzanat is minimális, szinte alig látható. A fájdalom érintette terülten van egy festékes, de bőrből nem kiemelkedő anyajegy. Lehet hogy az anyajegy begyulladt? Vagy valamilyen gyulladás lehet ott a szövetekben? És ha nem múlik el akkor melyik területen kérjek segítséget? Bőrgyógyászaton? Mert nem vagyok benne biztos hogy bármi köze van az anyajegynek a fájdalomhoz. Előre is köszönöm a válaszát.

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Látatlanban nem lehet megmondani, mi lehet a probléma. Legegyszerűbb, ha háziorvosához fordul, aki a megfelelő helyre tudja irányítani és ha szükséges, beutalóval ellátni. Üdv: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2011. október 28., 21:04; Megválaszolva: 2011. október 29., 17:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: