• Köszönet nyilványtás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Előre is elnézést kérek,hogy egy kis formalitással eltérek a rovat céljától.Köszönetet szeretnék nyílvánítani eddigi segítségükért és odafigyelésükért.Az ismételt kérdésemnek az okára térnék most ki.18 éves srác vagyok.Tegnapi tánc(aktív fizikai munka) után elszívtam egy szál cigarettát.Amint a végéhez értem erős hányinger és rosszabb közérzet kapott el.Tánc előtt körülbelül 3-4 órával ettem.1 hete voltunk vidámparkban és felültem egy olyan dologra ,ami eléggé forog.De csak egyszer,és 1 órán keresztül nagyon szédültem + erős hányingerem volt.Tavaly is voltam és,akkor az első menet után semmi bajom nem volt.Mi okozhatja ezt?Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! A tánc utáni rosszulléte lehetett a vércukor leesésétől, a kimerültségtől, a forgó játék után a rosszullét nem tekinthető kórosnak, még akkor se, ha korábban nem jelentkezett ilyen. Ha ismételten jelentkezik szédülés spontán, kivizsgálás javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 28., 10:26; Megválaszolva: 2011. október 29., 16:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: