• Mi okozhatja a lábfájdalmat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr! Páromnak már kb. 2 hete a jobb lábszára igen fájdalmas, azt mondja olyan mintha leforráznák, a csontokat érzi nagyon fájdalmasnak. Rtg vizsgálat nem mutatott eltérést. A lábszárán levő bőr is érzékeny, már arra is ahogy a ruha hozzáér. A bőrén nem látszik semmilyen elváltozás, nem piros, nem meleg, nem dagadt. Nyugalomban és terhelésre is egyaránt fájdalmas. Már alig bír járni rajta, és pihenni sem tud a fájdalomtól. Mivel kórházban dolgozunk több orvos is látta, de ötletük sincs mi lehet. Ha esetlen lenne tanácsa megköszönném válaszát. üdvözlettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a égő láb témában

        Kedves Kérdező! Sokidegbánalom okozhat ilyet, ideggyógyász véleményét kérjék ki, addig is B-vitamint szedjen a beteg.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 27., 13:29; Megválaszolva: 2011. október 28., 18:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: