• Érelzárodás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T Dr nyaki dopler vizsgélaton voltam az ideggyogyászom küldött el ahol a jobb oldalon 50 százalékos elzárodést allapitottak meg.erre asspirin protect kaptam.szedem is az lenne a kérdésem hogy ezen kivül ön milyen értágito gyogyszert tudna ajánlani az se baj ha nem vényköteles csak hasson.elöre is köszönöm

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a érszűkület témában

        Kedves Kérdező! Az értágítók a szűkület mértéken nem fognak változtatni, a keringést javíthatják. Csak akkor van értelme szednie, ha panasza van pl. szédül, füle zúg stb. Ha panaszmentes megelőzésként nem érdemes szedni. Nem gyógyszerként ginko biloba származékot javasolnék, ha gyógyszert szeretne szedi, akkor Nootropilt vagy Cavinton fortet. beszélje ezt meg a neurológussal, aki elküldte a vizsgálatra.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. október 20., 21:04; Megválaszolva: 2011. október 21., 15:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: