• Mitől fájhat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!Az én problémám öt hónapja kezdődött fejfájással.Tarkómnál éreztem a fájdalmat ami a fülem mögött haladva egész a halántékomig fájt.Hol a tarkóm,hol a halántékom.Van,hogy erősebben van,hogy tompábban.Ülő munkát végzek és a nyakam elég sokat szokott fájni a házi orvos szerint nyaki gerinc eredetű a probléma elég sokat fáj főleg a jobb oldalon sokszor mintha mászkálna benne valami,bizsereg így elküldött masszázsra ami jó volt egy darabig.ha fáj a fejem akkor két hétig is fáj azután 1-2 hét szünet.Ez csak a jobb oldalon van mostanában társul hozzá hidegrázás,vagyis a fejbőrömet rázza a hideg,meg nyomást érzek a halántékomba amihez fájdfalommal nem jár.minta nyaktól halántékig lenne valami göb benne.néha mintha bizseregne az arcom de szerintem az már pszichésen van meert mindig arra figyelek.Sajnos 2 éve nagy tragédia ért elveszítettem a gyermekem azóta félek minden betegségtől.Nagyon félek,hogy esetleg valami komoly dolog állhat a háttérben.27 évesen lehet,hogy valami érelzáródás vagy vérrög?de öt hónap után ha komoly lenne akkor jelentkezett volna más tünet is.bár nem vagyok túlsúlyos a vérnyomásom alacsony.Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel:Ancsa

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

        Kedves Kérdező! A tünetei alapján valóban leginkább a nyaki gerinc eredet jön szóba a panaszai hátterében. Nagy probléma nem állhat fenn, mert akkor egyéb tünetek is jelentkeztek volna már. Érelzáródás biztosan nem áll a panaszok hátterében. Ahhoz, hogy megnyugodjon keressen fel egy neurológiai szakrendelést. Kérje ebben háziorvosa segítségét.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. október 05., 08:58; Megválaszolva: 2011. október 07., 20:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó