• Neurológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktorno, koszonom a válaszát. Koponya és nyak MR-t csak most csináltak, de nem mutatott ki semmit, háti MR-t már 2 éve, az is rendben volt. ezenkívul EMG-t annak eredményét leírtam és idén vettek velot is- ott is minden rendben volt. Véreredményeim szintén rendben vannak, egyedul most utoljára az osszes fehérje értéke volt 82 helyett 98, és kevés a D vitamin , CH50 pedig 101 helyett 81 de semmi más. épp ezért is nem tudják mi ez. Most végeztek egy gyorstesztet nálam alternatív módszerrel Metatron géppel és az kimutatta hogy az eustach kurt el van záródva, valamint a kozépful és orr korul is gyulladást mutatott, továbbá hogy volt itt CMT és EBV, de jelenleg nem aktív. A térdben pedig Kingella kingea vírust találtak. De ugyebár ezeket a módszereket az orvonál nem ismerik el. Megpróbálok még orfulgégészhez menni, és ortopédhoz, de jártam már náluk is, nagyon sok papírom van, mégsem állapítottak meg semmit. Egyedul az amit az EMG-vel. Még egy kérdés az motorikus idegsejtek ha károsodtak az tényleg nem javulhat már? Szeretnék még egyszer járni. Koszonom

        Dr. Csuth Ágnes válasza a témában

        Kedves Kérdező! Legyen szíves előzményekkel együtt újra elküldeni a kérdését.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 03., 21:40; Megválaszolva: 2011. október 04., 09:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: