• GBS BETEGSÉG

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        GBS betegségben szenvedek.Volt plazmafelezésem és megállították a betegségem,de nem igazán javul az állapotom.MIillgammát és tornát írtak elő.Elegendő ennyi vagy tudnak még valamit kezdeni velem.Nem stabilan,de keveset tudok járni a lábaim kezeim ugyanúgy zsibbadnak a rekeszizmaimmal együtt.A tüdőm rendbe van lélegezni tudok,de érzem azt ahogy veszem a levegőt. Rehabilitációra mikor van szükség? Előre is köszönöm válaszát

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

        Kedves Kérdező! Azt hiszem az Ön esetében mindenképpen szükség lenne a rehabilitációra. Háziorvosa beutalhatja rehabilitációs ambulanciára, ahol elbírálják a felvétel szükségességét.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. október 03., 09:35; Megválaszolva: 2011. október 03., 20:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó