• Az előző +1Kép csatolása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A másik mr képet csak így külön tudom küldeni,elnézést kérek érte!

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

        Kedves Kérdező! A felvétel metszési síkja ferde, ezért nem szimmetrikus a két oldal. Változatlanul azt tudom mondani, hogy a koponyában és a nyakon sem látszik ezeken a képeken kóros, de ebből az egész agyra illetve nyakra következtetést levonni nem lehet.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. szeptember 16., 15:42; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 21:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: