• EEG lelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az alábbi EEG lelet van a kezemben, amit nekem készítettek, de még ideggyógyász nem látta és érdekel, hogy mi van ráírva. Kérem, mondják meg nekem. Előre is köszönöm! 5-20 uV-os beta sávba tartozó hullámok alkotják a hátteret a hátsó területek felett, kevesebb alfa összetevővel. Szemnyitásra alfa gátlás. HV, photostim. novumot nem ad. Alacsony feszültségű gyors háttér, fokális eltérések, epileptiform jelek nélkül.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a EEG témában

        Kedves Kérdező! A lelet normális. De mivel az okot nem részletezte, ami miatt készült pontosabb válasz nem adható.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. szeptember 15., 17:18; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 17:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: