• Bizonytalanság érzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/Doktornő! Először tavaly karácsony előtt jelentkeztek a panaszaim, majd április környékén de mind 2 alkalommal 1-2 hét alatt elmúlt. Most már 3-4 hete küzdök vele. Panaszomat le sem lehet írni igazából, nem szédülésnek mondanám mert nem forog velem a világ, csak bizonytalanság érzés tör rám nagyon sokszor mintha össze akarnék esni. Kezdetben csak a fejembe éreztem most már néha a lábamba is, mintha nem érezném a talajt. Nagyon megijedek ilyenkor hogy esetleg nagyobb baj lehet és bepánikolok.Van hogy néha 2-3 napig jól vagyok, de aztán ujra rám tör.Vérvételem teljesen rendben van, EKG rendben, szemészeti vizsgálat rendben. Gondolok még hogy pszihés vagy neurológiai baj lehet. Mit javasol? Mi lehet a gond? De nagyon félek hogy esetleg valami komolyabb baj van. Előre is köszönöm a választ!

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a bizonytalanság érzés témában

        Kedves Kérdező! Mindenképpen először neurológiai vizsgálatot javasolnék Önnek, hogy kizárják a szervi eredetet, és csak utána, ha ott nem találnak semmit, akkor érdemes a pszichés okon elgondolkozni. Pontosabb kikérdezés és a vizsgálata mindenképpen szükséges, hogy az ok kideríthető legyen. Akkor érdemes neurológust felkeresnie, h panaszai vannak.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. szeptember 13., 14:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 17:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: