• Fülzúgás,szédülés, tarkótáji zsibbadás oka

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktorno! A parom mar vagy par napja panaszkodik fulzugasrol,neha elhomalyosodott latasrol, kisebb szedulesekrol es tarkotaji (kisagy tajeki zsibbadasrol). Mar voltunk orvosnal is, es o nem kapott kulonosebb bajt. Szerinte kivalthatta ezt stresz is. Kerem mielobb valaszolni,mert sajnos aggodunk,mivel nem tudjuk,hogy mi lehet az oka. Elore is nagyon szepen koszonjuk. Piroska

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a szédülés, fülzúgás témában

        Kedves Kérdező! A panaszokat alacsonyabb vagy magasabb vérnyomás okozhatja leginkább, de a stressz sem kizárt. Mérjék rendszeresen a vérnyomást, végezzen nyaki gerinc tornát és meglátják hogyan alakulnak a panaszok. Ha nem változik, neurológiai vizsgálatot javasolnék.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. szeptember 11., 16:12; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 20:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: