• Neurologiai probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nö/ùr A problémém az lenne,hogy egy jó ideje (pár éve) vannak különbözö különös tüneteim amit eddig az eddig szedett antidepresszánsok mellék vagy elvonásainak hatásaira fogtam,most pedig kiderült hogy okozhatja más. Eddig voltak néha enyhe szédülések,gyakori fejfájás,érzékzavarok az újjaimban,a nyelvemben,néha lefelé húzó érzés hajoláskor,hallászavar hol hangérzékenység, hol pedig halláscsökkenés bizonyos mozdulatoknál stb. Most történt hogy egy hónapja majdnem elájultam a munkahelyemen,azt erös szédülés követte ami a mai napig igy van. Röntgen kimutatott nyakcsigolya elcsúszásst,és erös izomfeszülést adiagnostizáltak ami valószinüleg évekig hordoztam. Az orvos szerint ezek az elözö tünetek egy része lehet ennek a müve. Most fizikoterápiára járok,de egyenlöre semmit nem javult a helyzetem söt plussz most még egy jókora fájdalom párosult hozzá.´És kétszer vezetés közben elöfordult hogy ájulásérzés jött rám,meg kellett állnom. A kérdésem az lenne,hogy ezek a dolgok egybe játszhatnak? És hogy nagyjából mikorra várhatok javulást,a tizedik terápiánál tartok. Köszönöm!! Üdvözlettel G.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a csigolyaelcsúszás, szédülés témában

        Kedves Kérdező! Sokszor ezek a panaszok lassan javulnak, több hétre is szükség lehet. Fizioterápia sokszor csak 1-2 héttel utána érezteti a jótékony hatását. Ha befejezte a fizioterápiát, akkor se hagyja abba a rendszeres gerinctornát, amit kiegészíthet vestibularis tornával, melynek leírását honlapunkon megtalálhatja.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. szeptember 11., 01:46; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 20:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: