• Izzadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő,a férjem az utóbbi másfél hónapban,nagyon izzad,zsibbad és görcsöl állandóan a lába,szúr a szíve,néha a keze is zsibbad,szeretném megkérdezni hogy mi a probléma Ön szerint.Magas a vérnyomása és Preductal mr.is szednie kell ,sokat dolgozik napi 17-20 órát,sofőr,és mivel keveset alszik ,ezért mindig álmos,s most kn 2.hete hiába alszik olyan keveset,nem tud aludni,köszönöm hogy meghallgatott és köszönöm előre is válaszát.Tisztelettel: Szekér Gyöngyi

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a izzadás, zsibbadás témában

        Kedves Kérdező! A Férje panaszai leginkább kimerültségből adódhatnak, de nem lehet kizárni belgyógyászati okot sem. Mindenképpen alapos kivizsgálásra lenne szüksége, beszélje rá.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. szeptember 06., 05:21; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 19:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: