• 10 éve fáj a lábam, égő, hasító lábfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Doktor Úr, Doktornő! Bal lábamban kb. 10 évvel ezelőtt kezdődött a bokám fölött Kb.15 cm égő hasitó fájás Néha olyan mint ha egy zokni nagyon szoritana. Azóta egyre nagyobb területen fáj a lábam, zsibbad, ég és szúró fájdalmat érzek. Az égész talpam iés a lábújjaim is zsibbadnak. Most már térdig fáj..A lábam nem hideg, inkább melegebb mint a másik. Többször hideg fut át a bal felemen A lábamtól egész a hátamig..Sokkal jobb ha járok akkor nem fáj annyira. Gerincfekélyem van két helyen is Lehet hogy ez okozhatja? Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a neuropáthia, zsibbadás témában

        Kedves Kérdező! Lehet az ok a gerincsérv, de okozhatja kisidegbántalom (polyneuropathia), illetve a lábat ellátó ideg nyomódása boka magasságában van afölött. Neurológiai vizsgálatot javasolnék.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. augusztus 28., 21:15; Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 23:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: