• Pánikbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor!érdeklödni szeretnék hogy milehet a bajom hogy már 3hete nem merek lassan kimenni az utcára sem mert folyton szédülök,de már 6 éve szedem a 0,5mg rivotrilt és a szerta depit .már tényleg ugy érzem elhagy az erőm is voltam orvosnál de mondta szedjem a gyógyszereket csak.és a derekam is oda van ilyenkor kap el a szédülés.

        Dr. Veress Dóra válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! Alaposan ki kellene vizsgáltatnia magát, mert a folyamatos szédülés utalhat vérnyomásproblémákra, a cukorháztartás zavaraira, fül-orr-gégészeti és neurológia megbetegedésre. Ha ezen okok mindegyike kizárásra került, akkor lehet azt mondani, hogy pánikbetegségről van szó. Ebben az esetben a gyógyszerek felülvizsgálata szükséges.


        Kérdés: 2011. augusztus 26., 12:59; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 23:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: