• Rosszulléteim vannak szédüléssel, mi bajom lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedved szakertő nem tudom mi történik velem sosem volt komoly betegsegem de egz pár hete elég rosszul érzem magam nem tudom miért ugy érzem mintha nem tudnám tartani az egzensúlyt sokszor mintha dőlnék el ugy érzem hogy nem birok a lábamon allani és le kell üljek. Nem fáj semmim , mintha a fejemből jönne hogy nem tudom tartani az egyensúlyt. Lehet hogy ideg alapon is játszódik mert sokszor van hogy félek önmagamtól , félek hogy rosszul leszek, félek az ájúlástól vagy lehet hogy vérszegénység okozza? Van hogy nyomás van a fejembe és nagyon rosszul alszom de az az érdekes hogy mikor elfoglalom magam valamivel akkor mintha elfelejtenem elmulik és egy rövid ideig semmi bajom aztán megint rágondolok és megint kezdődik a rosszullet. Meg szeretném kérdezni hogy lehet ideg alapon is vagy lehet hogy komolyabb betegségem van.

        WEBBeteg szakértő válasza a egyensúlyzavar témában

        Kedves Kérdező! A leírása alapján a tünetei leginkább pánik betegségnek, szorongásnak felelnek meg, de amíg egy részletes neurológiai vizsgálat nem történik, ahol a vizsgáló azt mondja a vizsgálata után, hogy nincs olyan tünete, mely neurológiai betegségre utalna, ne induljon el ez irányba. Először neurológiai, ha ott nem találnak semmit, pszichiátriai vizsgálatot javasolnék Önnek.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. augusztus 25., 07:35; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 19:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: