• Ingadozás.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor No/Ur! Nekem mar 2 eve nehezen kifejezheto allapotaim vannak,kezdetben lehet rosszul fogalmaztam hogy remeges,reszketes erzes az also vegtagokban ,talan helyesebb az ingadozas szo hasznalata,ezt a nem forgo tipusu szeduleses bizonytalansagot csak allas es jarkalaskor erzem ,ules kozben nem.A nyaki Doppler negativ ,ugy szinten a fej MR is.( ezelott 2 evvel).62 eves nyugdijas no vagyok,itthon a hazi es kerti munkakat elvegzem ,de mind jobban zavar ez az allapot,foleg sutemeny kesziteskor ,etel kavaraskor,paradicsom kotozeskor ,sorokba varakozaskor stb…(eloszor fogmosas kozben tapasztaltam).Nem krizis formaban jelentkeznek,hanem allando jelleguek.Szemuveget is csereltem,de nem fugg ossze,Sokszor az az erzesem hogy nem taplalkozom eleget,de nem vagyok verszegeny,sot kicsit hataron felul van a voros versejt,hemoglobin ,RDW szintek. A bilobilt 2 eve szedem ,jelenleg napi 60 mg gingium formaba de semmi valtozast nem tapasztaltam.Legyen szives irja meg Doktor Ur /No On szerint melyik szakterulethez tartozik es ha meg lehet valami remenyem a javulashoz ,vagy lehet igy kell elnem.A csaladi orvos nem tudja mi a bajom,en az eddigi kivizsgalasokat a kozeli varos maganyklinikain vegeztem Erdelybe.Tapasztalataival mire gondol a Doktor Ur/No?legyen szives utbaigazitani,segitseget elore is koszonom,tisztelettel KJ.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a bizonytalan állás témában

        Kedves Kérdező! Lehet a panasza hátterében a belső fülben lévő egyensúlyozó szerv bántalma. Állhat a háttérben az alsó végtagi kisidegek bántalma, mely járáskor, álláskor a helyzetérzékelés károsodása miatt bizonytalanság érzetet vált ki. Ez irányban kellene még vizsgálatokat végezni, fülészeti és ismételt neurológiai vizsgálat javasolt. addig is próbáljon meg nagy dózisban B-vitamin komplexet szedni.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. augusztus 24., 14:03; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 19:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: