• Segítsenek édesanyámon!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Egy óriási problémánk van a családban! Édesanyám 2009. novemberében teljesen lebénult mind2 lábára egyik napról a másikra!(péntekről -szombatra) Az orvosi diagnózis az, hogy a gerincében valamilyen vér rög miatt elhaltak a sejtek... így járásképtelen! Ültettek be nemrég kb 1 éve a hasfalába egy Baclofen pumpát, hogy ne görcsöljön elviselhetetlenül mind2 lába de sajnos kidobta a szervezete , és most tegnap újra beültették neki de még ha nem is dobja ki a szervezete csak annyit fog segíteni, hogy nem fog a lába annyira görcsölni!!!! A pesti orvos(professzor) aki műtötte annyit mondott nekünk h az elhalt sejtek miatt már csak kerekesszékben élheti le az életét!!! Édesanyám 51 éves jelenleg és világ életében egy életerős, jószívű, erős asszony volt ! Abban kérnék segítséget hogy esetleg lenne e valamilyen más gyógymód édesanyámnak amivel legalább annyira felépülne hogy ne kelljen pelenkázni és h tudjon járókerettel menni! Nekem Bármit megérne ez! köszönöm előre is

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a bénulás témában

        Kedves Kérdező! Sajnos a teljes gerincvelő károsodás után ennyi évvel, már javulás nem igazán várható. Gondolom gyógytorna folyamatosan volt, ennek folytatása mindenképpen javasolt, az izmok sorvadásának csökkentésére. Sajnos egyéb lehetőséget nem igazán tudok Önöknek mondani.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. augusztus 23., 21:05; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 19:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: