• Mitől van labilis mozgásom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az utóbbi félévben ötször estem el minden előzetes szédülés nélkül! Utána röntgen vizsgálatok készültek, és semmim sem tört el megállapított csontritkulásom ellenére. Különböző helyeken kezeltek de állapotom nem javult! Legutóbbi gyógyszerem Medrol 4mg de ez sem használt. Jelenleg 10 napos kórházi kezelés után itthon vagyok. B1, B6, b12, ésTegretol 200mg gyógyszereket szedek. Állandó izom fájásaim vannak, menni nem tudok, sőt felállni sem, az ujjaim végén semmit sem érzek, írni zavaros vonalakkal tudok, alkar, kéz és lábszár izmaimban igen gyakran rajtam kívüli mozgások jelentkeznek , fáj a nyak csigolyám, mindkét vállam, felkar izmaim. A többi izmaim mintha nem is lennének (enyhe zsibbadást érzek) reflexeim jók, és szellemileg frissnek kreatívnak érzem magam. mivel minden leletem negatív az orvosok azt modják, hogy majd el múlik csak legyek türelemmel! Valóban van naponta egy icipici javulás csak nem látom az alagút végét! Étvágyam van, vérnyomás, pulzus tökéletes.Bár született optimista vagyok lassan már ez is kezd elmúlni!Hosszas hasnyálmirigy gyulladásomból az Önök segítségével jöttem vissza Szent Pétertől, épp ezért kérem ismét az Önök segítségét! Ha szükséges leleteimet betudom szkennelni, és elküldeni. Tisztelettel: Lugosi András

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a izomfájdalom, Tegretol témában

        Kedves Kérdező! A tünetei alapján vagy izom vagy kisideg bántalomra gondolnék elsődlegesen. Ezek igazolásához ENG (elektoneurographia) és EMG (elektomyographia) szükségese, az első az idege, a második az izmok működését vizsgálja. ha ezek nem voltak meg, mindenképpen szükségesek lennének. emellett az intenzív gyógytorna, masszázs javíthat még az állapoton. Segítene, ha leleteit elküldené, akkor lehet, hogy jobban összeállna a kép.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. augusztus 23., 04:50; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 19:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: