• Perifériás neuropátia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Egy olyan problémám lenne, hogy szombat este sikerült 4cl 80%os rumot fogyasztanom(egyéb más alkohol kíséretében-sör, bor), azóta a bal kezem úgymond sutább, mint volt, nehéz vele fogni, méginkább tartani. Elképzelhető, hogy ez jelen van a bal lábamnál, illetve bal arcizmaimnál is, csak a kezemen érzem leginkább, mert balkezes vagyok. Okozhatta e ezt 4cl 80%os alkohol? Mi a teendő? Jelen állapotban jobban bízom az eddig ügyetlenebb kezemben. Egyébként nem vagyok alkoholista, hetente 2-3 sört fogyasztok, esetleg alkalmanként valamivel többet.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

        Kedves Kérdező! Valószínű, hogy a nagyobb mennyiségű alkoholfogyasztás miatt olyan mélyen aludt, hogy elnyomta a kéz mozgását biztosító ideget azzal, hogy ráfeküdt, vagy rendellenesen tartotta. Gyógytorna javasolt, illetve B-vitamin komplex szedése. Ezt máris elkezdheti, de egy neurológiai vizsgálat mindenképpen szükséges, hogyha kell fizioterápiát is kiírhassanak, hogy minél hamarabb rendbe jöjjön a keze.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. augusztus 22., 13:20; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 19:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó