• Érdeklődés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Agresszióval van tele a férjem.Feledékeny,bár ő ezt nemlátja be! PL: testvérének három fia van a 10 éves a legkisebb ő a keresztfiunk évente négy öt alkalommal találkozunk! Most itt voltak nállunk a 10 évesssel és a férjem meg kérdezte a testvérét,hogy amikor nincsennek otthol ki vigyáz a kicsire aki vele szembe ült az ebédnél! Azt mondta hogy elalvás előtt nem érzi a kezeit vagyis nemtudja hol van a keze! A válla egéssz éjjel rángatózik ! Már mondtam neki,hogy menjünk szakorvoshoz,de ilyenkor csak támad,hogy neki semmi baja! Előre is köszönöm a seggitséget!

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a mozgászavar, memória témában

        Kedves Kérdező! Mindenképpen neurológiai vizsgálatot javasolnék. A tünetek lehetnek kezdődő demencia (elbutulással járó agyi betegség) jelei, de egyéb agyi betegség sem kizárt, mely az agy azon részét érinti, mely a viselkedést, gondolkodást, memóriát érinti pl. agyi keringészavar, tumoros folyamat. Minél hamarabbi kivizsgálása javasolt.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. augusztus 22., 12:54; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 19:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: