• Talp zsibbadásra jó lenne a B-vitamin koplex?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő! Olyan problémával fordulok Önhöz, hogy 5éves kislányom asztmás, ekcémás. Ebből adódóan sokat idegeskedik amiatt, hogy rendszeres gyógyszereket kell szednie. Kb. 2 hónapja időszakosan esténként zsibbad a talpa. voltunk orthopéd orvosnál, aki semmilyen kórosat nem tapasztalt. Kérdésem az lenne, hogy B-vitamin komplex gyógyszert ha adnék neki, esetleg megszüntetné a problémáját? Köszönettel várom válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a talpzsibbadás témában

        Kedves Kérdező! Adhat B-vitaminokat, de inkább jó alaposan egy kellemes hűsítő krémmel masszírozzák át a kislány talpát, hogy ellazuljon, megnyugodjon. Sima testápolóba pár csepp levendula olaj és menthol megfelelő erre.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. augusztus 18., 22:59; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 18:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: