• Szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Két hete forgó jellegű szédülésre ébredtem:Ez máskor is előfordult már ,de néhány nap alatt mindig elmúlt.Most azonban egy-két napig jobb,aztán rosszabb.Csináltak teljes körű vérképet,amely semmi eltérést nem mutatott.Fül-orr-g-en is jártam,ahol átfújták,kitisztitották a hallójáratot.Egyéb betegségeim:magas vérnyomás,pajzsmirigy alulműködés,nyaki erek meszesedése.Gyógyszerrel karban vannak tartva.A szédülés rosszabbodása előtt rosszabbul alszom.Ha nem fekszem, nem fordulok meg az ágyon,nem hajtom hátra a fejem ,akkor nem jelentkezik.De amikor erősebben vesz elő bizonytalannak érzem a fejem.Kérem adjon tanácsot,mit tudok tenni.Köszönettel:fevai

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! A panaszai típusosan az úgynevezett testhelyzet változtatáshoz köthető szédülésnek felelnek meg. vestibularis tornát javasolnék Önnek, melynek leírását honlapunkon megtalálja.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. augusztus 18., 11:55; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 18:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: