• Láb melegsége

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webbeteg! Pár napja az egyik talpamban olyan érzés van mintha valami melegítené(pl. hősugárzó elé tartanám). Ezt az érzést napjában többször érzem és egyre gyakrabban,de ezen kívül sem fájdalmat sem más egyebet nem tapasztaltam. Mi lehet ennek az oka? Válaszát köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a idegbántalom témában

        Kedves Kérdező! Az ideg bántalma okozhatja, de pontosan megmondani ezt csak vizsgálattal lehet, kezdjen el szedni B-vitamint, hordjon kényelmes lábbelit, ha nem javul, keressen fel ideggyógyászt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 12., 17:56; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 11:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: