• Küzdelem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Már régóta foglalkoztat az élősködők vizsgálata, meg hogy hogyan szabadulhatnék meg végleg tőlük. Kisebb koromban voltak tünetek, szedtem vermox és decsris nevű gyógyszert is, majd háziorvosom nyugtatására megnyugodtam, hogy a betegség elmúlott. Ez már évekkel ezelőtt volt. Most 24-25 évesen kezdek érezni olyan félelmetes dolgokat, mintha másznának bennem. Visszamentem ismét a háziorvosomhoz , aki ismét írt Decarist és Vermox tablettát,meg beutalt pszichiátriára. Néha olyan érzésem van, mintha az agyamban is járkálnának, sokat is fájt a fejem, ezért elmentünk CTre, de nem mutatott ki cysztát, mert ha jól tudom a férgek elsősorban azt csinálnak. Tehát nem volt jele semmi cystának, daganatnak a fejemben. Egyik ismerősünk csinálta a CT-t és megnyugtatott, hogy ha lenne baj akkor az kimutatná.Voltam vérvételen is amelynek az eredményére még várnom kell. Tisztelt Doktornő, miért van mégis az hogy érzem őket? Hogyan szabadulhatnék meg tőlük végleg? Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bizsergés témában

        Kedves Kérdező! A fejben lévő bizsergés érzését biztosan nem mászkáló férgek okozzák. A koponya CT eredményével keressen fel ideggyógyászt, egyéb okok irányába kell vizsgálódni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 08., 15:37; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 13:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: