• Werdnig Hoffman

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv, egy jó barátom ebben a betegségben szenved. A következő linken található cikk elvileg részletesen leír egy lehetséges génterápiát, az összegzésben leírja hogy akkor főemlősökön sikeresnek bizonyult és toxikusság szempontjábol vizsgálják a terápiát. http://www.nature.com/nbt/journal/v28/n3/full/nbt0310-235.html Jó lenne ha valaki tudna további tájékoztatást nyújtani a dologról, hogy hol tart, elérhető-e már stb. Még nem tettem fel kérdést itt korábban; jó lenne ha a válaszadó nevét, beosztását és az intézményt is feltüntethetné ahol praktizál.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a izomsorvadás témában

        Kedves Kérdező! Ez a génterápia sajnos még nem elérhető, úgymond a kísérletek csak kezdeti stadiumban vannak, ha jól tudom csak állatkísérletek folynak még. Bizonytalan az emberi alkalmazás kipróbálása is, nemhogy rutinszerű bevezetése.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. augusztus 04., 10:44; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 09:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: