• Tünetek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr / Nő! Kb. két évvel ezelőtt jelentkeztek deréktáji fájdalmak, amik a jobb combomba is kisugároztak, kisugároznak!Természetesen akkor elmentem egy kivizsgálásra, de sem a röntgen , sem az orvosi vizsgálat nem állapított meg semmi elváltozást! Azóta is szenvedek ezzel, hol erősebben, hol elviselhetőbben.Ez a fájdalom az utóbbi időben azzal egészűlt ki, hogy most már a jobb herémben is érzek erős kellemetlen fájdalmat. Szeretném tudni mire utalhatnak ezek a tünetek, mit tegyek, hová forduljak, ahol alaposabban kivizsgálnak!!Várom mielőbbi válaszukat! Üdvözlettel!

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a derékfájás témában

        Kedves Kérdező! Panaszait vagy egy ideg nyomódása okozza, mely a lágyékhajlatban lép ki a combra és ellátja annak érző működését vagy az ágyéki felsőbb porckorongok betegsége okozhatja. Ismételt neurológiai vizsgálatot javasolnék, ahol a megfelelő vizsgálatokat előírhatják.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. július 31., 00:18; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 22:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó