• Mi okozhatja szédülésemet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! 2 hete szédülési panaszaim vannak, valamint étvágytalanság és rossz közérzet jellemez. A vérnyomásom hol alacsonyabb,hol pedig teljesen átlagos.Vérvételen voltam tegnap, az eredmények mind határon belüliek, kivétel ezek közül a Bilirubin-szint,ami némileg magasabb az átlagnál, bár a körzeti orvos szerint nem sokkal haladja meg azt.Az orvos savlekötőket írt fel,bár ennek szükségét nem igazán érzem.A szédülés aggaszt. Ön szerint mi okozhatja?Segítségét előre is köszönöm.

        Dr. Veress Dóra válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! Folytatni kellene a kivizsgálását, mivel a szédülésnek nem csak vérnyomás problémák állhatnak a hátterében, hanem neurológiai vagy fül-orr-gégészeti oka is lehet, így ezeket a szekrendeléseket is fel kellene keresnie.


        Kérdés: 2011. július 29., 10:06; Megválaszolva: 2011. július 29., 23:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: