• Jóindulatú daganat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ct-vel a mellkasomban egy 3-4 cm nagyságú jóindulatú daganatot fedeztek fel. Azt az információt kaptam, hogy ez egy idegdaganat. A kérdésem az lenne, hogy műtéti eltávolítása szükséges-e vagy akár elélhetek vele életem végéig. Tüneteim nincsenek, egészséges vagyok. Milyen esélye van, hogy műtét közben az ideg sérül? És ha nem kell kivenni, akkor van-e rá esély hogy a tumor valahogy bezavar az ideg működésébe? Köszönöm szépen a válaszát!

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a jóindulatú idegdaganat témában

        Kedves Kérdező! Nem tudom miért készült Önnek mellkas CT, de biztosan volt rá ok. Nem tudom milyen idegdaganata lehet a mellkasban és annak melyik részén, a kimenetel ezektől függ. Beszélje ezt meg kezelőorvosával, aki ismeri a panaszait, láthatja a felvételeit. Idegsebész véleményét is érdemes lenne kikérnie.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. július 22., 20:25; Megválaszolva: 2011. július 24., 20:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: