• Bonyolult katéter

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Előzőleg irtam lányom katéter viseletéről de azóta sem jutottunk előre.Nyiregyházán az epilepszia azt mondja részükről minden rendben a gyógyszer is igy jó, befektették több mint 3 hétre a psychiatriára onnan átküldték az idegre még rosszabb állapotba majd ott is 1 hét után kiadták semmi nem oldódott meg .Most az urológiaán voltunk cserére/ controllra és azt mondja,hogy nem az ő feladatuk küldött az idegre de ott sem tudtak semmit tenni.Ilyen körforgalomban a mutogatás megy de előre lépés februártól nincs.Még anyit hogy most sikerült Debrecenbe az epilepsia szakrendelőbe eljutni de ott is csak azt mondják,hogy ez nem epilepsia roham,menyünk az urológiára.Tessék mondani mit lehet tenni januártól 6-szor vol kórházba rövidebb -hosszabb ideig hetente a sűrgősségire viszük vagy a mentő viszi a rosszullétei miatt de mindig azt mondják ez nem epilepsia,lenyugtassák és másnap vagy éjjel onnan is haza adják. Mit lehet tenni ? Kérem segitsenek. Üdvözlettel egy agódó szülő:Speker lászló.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a epilepszia témában

        Kedves Kérdező! Egyféleképpen lehet igazolni, hogy a lányának a rosszullétei valós epilepsziás rohamok e vagy álrohamok, ha video EEG monitorizálás során sikerül rohamot regisztrálni és azt elemezni. A video EEG monitorizálás azt jelenti, hogy folyamatosan, napokon keresztül készül az EEG felvétel, közben video regisztráció is párhuzamosan. Ez az egyetlen módja a dolog tisztázására és az Önök megnyugtatására.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. július 20., 11:34; Megválaszolva: 2011. július 24., 20:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: