• Alvás-ébredés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nehezen tudok elaludni, gyakran fel is ébredek, de nagyon gyakran úgy, még hosszabb pihenés után is, mintha agyonvertek volna álmomban. Minden porcikám, mint a kő: merev és nehéz. A törzsemet, tüdőmet pedig betonnal öntötték ki, és kába vagyok, mint egy alaposan átdorbézolt éjszaka után.. Hosszú ideje, nem csak a melegtől van. Valami gyógyteával stb. segíthetek-e ezen?Köszönettel Judit

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a alvászavar témában

        Kedves Kérdező! Először nézzen szét az ágya táján, biztos jó e matraca, nem a kényelmetlen alvás okozza-e a problémáját. Lehet, hogy túlpörög és nem tud este, éjszaka sem kikapcsolni. Megpróbálhatja a citromfű teát, vagy altató teakeverékeket, melyeknek enyhe nyugtató hatása van. Ha nem bizonyulnak hatásosnak, keressen fel egy alvás szakrendelést.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. július 19., 15:06; Megválaszolva: 2011. július 24., 20:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: