• Szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 4 hete megszédültem a melegben,utána már jobbra húzva mentem,3 napig nem tudtam felkelni,1x hánytam.Orvos látott:belsőfül eredetű kristályelmozdulásra gondolt.kb.2 hét alatt lejazlott,bár még hatását éreztem.3 napja elmentem neurológushoz az epley manőver miatt.Azt mondta,hogy ilyenkor már ninxs értelme.Meg is értettem.De azért az orvos azt mondta,hogy csinál egy vestibularis terhelési próbát.Kb.4 perc volt,1x szédültem meg felülésnél,egyébként nem szédültem ott és akkor.Hazajöttem(kb.15 perc),és mikor kiszálltam az autóból,megint szédültem enyhén.Az lenne a kérdésem,hogy az orvos újra elmozdította a kristályokat a fülemben?Mert azóta is szédülök enyhén balra korlátozódva,bal szemem dülled.4 hete jobb szemem dülledt jobban.Az orvos helyesen járt el?Tisztelettel köszönöm: Mónika

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! Nem tudom milyen terhelést csinált a vizsgáló orvos, de nem kizárt, hogy ennek kapcsán a kristályok ismét elmozdultak. Nem tudom mi volt a szándéka ezzel a vizsgálattal. Mivel nem tudom mit csinált, nem tudom megmondani, hogy helyesen járt e el. Keresse fel ismét és beszélje meg vele.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. július 18., 16:42; Megválaszolva: 2011. július 24., 19:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: