• Ez az eredmény mennyire eltérő a normál leletttől

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Alvás megvonás után ezt a leletet kapta férjem. az idegszakrendelésen. Amit szeretnénk tudni mit is jelent. AZ ÖSSZES ELVEZETÉSEK FELETT LAPOS IRREGULÁRIS BETHA TEVÉKENYSÉG, DIFFUSE THETA FRAGMENTUMOK.PARIETO -OCCIPITALISAN, IDŐSZAKOS GYORS ALPHA CSOPORTOK, ILL. SÉRIÁK , ÉRTÉKEHETŐ FÉLTEKEI ASYMMETRIA/ vizuálisan˛/ NINCS.SZEMNYITÁS A GYORS ALPHA TEVÉKENYSÉGÉT GÁTOLJA. HV: látható elváltozás nincs , EZT KÖVETŐEN IDÓSZAKOS LAPOS BETHAVAL SUPERPONÁLT THETA SYNCHRONISATIS ILL. A JOBB FÉLTEKE FELETT, ISMÉTELT PAROXYSMALIS ALPHA, MEREDEK ALPHA SYNCHRONISATIO. ALVÁS GÖRBE NEM ÉSZLELHETŐ.----- TRAPANAL 2 0 cg.iv. Diffuse lassú -gyors tevékenység,jobb fronto-centralis túlsúllyal időszakos meredek alpha,theta synronisatio - Spectrum analyssi. A jobb félteke alpha teljesítmény és csúcsfreqentia reductiója. J.o. centralusan következetes enyhe theta teljesítmény csúcs HV" eltünteti. Trapanal terhelés J.o . praecenralisan lassú -gyors teljesítmény csúcs. ------Megjegyzés 5'HV Alásmegv. után plussz Tapanal 20 cg. iv. Mennyire súlyos bajról van szó? Választ előre megköszönöm.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a alvásmegvonás témában

        Kedves Kérdező! AD után a leírt tevékenység teljesen normális. Azt nem igazán értem, hogy miért adtak Trapanalt a férjének, mi nem használjuk. Ez "mű" alvást idéz elő, aminek a szerkezete nem ugyanaz mint a normál alvásé. A beadás után leírt meglassulás szintén normális. Mivel nem írta meg miért történt a vizsgálat, ezért véleményt mondani nem tudok.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. július 17., 14:12; Megválaszolva: 2011. július 24., 19:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: