• MI lehet a baj? Miért tűnik el az izomzatom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A kérdésem az lenne miért tűnik el az izomzatom,3éve betegeskedem az éhgyomri cukrom 3.3,mellette krónikus allergiás bélgyulladásom van ,lisztérzékeny vagyok ,asthmás ,pcos ,és szívbeteg.A terhelést nem bírom,ha tornázok képes vagyok pár nap alatt több kilót is leadni.Mitől lehet hogy nem hízok,és az izomzatom vissza építhető?Össze függenek ezek a problémák egymással?Van rá esély ,hogy ne úgy nézzek ki mint egy anorexiás?

        WEBBeteg szakértő válasza a izomleépülés témában

        Kedves Kérdező! Biztosan felszívódási és táplálkozási problémák állnak a panaszai hátterében. belgyógyászati és dietetikai vizsgálat javasolt, ahol a megfelelő étkezési tanácsokkal ellátják.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. július 15., 22:48; Megválaszolva: 2011. július 17., 12:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: