• Neurológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr nő. Homlok lebeny sérülésem miatt elvesztetem a szaglás és ízlelés érzést, készült EEG vizsgálat. Lelet: Nyugalmi, ébrenléti állapotban 12-16 c/s, 40-50 uV feszültségű tevékenység. HV alatt változás nincs. Fotóstimulációra enyhe deszinkronizáció látható. Szeretném megtudni az eredményt. Előre is köszönöm.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

        Kedves Kérdező! Az EEG-én teljesen normális ébrenléti agyi működést írtak le.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. július 10., 12:05; Megválaszolva: 2011. július 17., 10:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: