• Migrénes fejfájás, de a tesztek nem mutatnak semmit

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr nő! nem zárták ki,de szóba se került a migrén!amikor ez az egész elkezdődött akkor sokáig a háziorvosom próbálkozott valamilyen megoldást találni,pl:erőltette a vasalgin,és nothrophil tabletta szedését,mondván,hogy biztos éreredetü a fejfájás,majd amikor beleuntam a kisérletezésbe akkor elmentem egy magánrendelésre,ahol a doktornő már kicsit komolyabban állt a dolgokhoz,és ő küldött további vizsgálatokra,az első körben a diagnózis az lett,hogy biztos,hogy érbeidegződési zavar,melyre 3 hónapig kellett gyógyszert szednem,de mivel nem,hozott eredményt így tovább léptünk,így jutottam el székesfehérvárra mri vizsgálatra,ahol a homloklebenyen találtak néhány mm-es "pontot"melyet ér vagy idegi eredetünek véltek,és ez a dolog akkor itt abba is maradt,majd,jónéhány évvel később egy hajnalon egyszerűen összeestem,a háziorvosom,újra 2 hétig kisérletezett,mire kórházba kerültem,ahol nem találtak semmit és annak tudták be az egészet,hogy,túl voltam egy nagy fogyókúrán,ahol több mint 30kg -ot leadtam,de mivel újból nagyon fájt a fejem így elküldtek győrbe mri vizsgálatra ahol nem találtak semmit,,nagy vonalakban ennyi lenne a történet,azért meg elnézést kérek,hogy az eredményeket nem tudom leírni,de a papirok a házi orvosomnál vannak,azt majdnem elfelejtettem,hogy győrben azt mondták,hogy felmerül az sm gyanuja,de itt lett vége az egésznek!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a neurológia témában

        Kedves Kérdező! Migrén irányában induljon el, keressen fel egy fejfájás szakrendelést.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. július 06., 17:20; Megválaszolva: 2011. július 11., 17:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: