• Fülpír

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! A problémám az lenne hogy mostanság egyre többször pirul ki a fülem látszólag ok nélkül,ilyenkor forró,meleg érzem is hogy ég..Hol az egyik hol a másik vagy egyszerre mindkettő több órán keresztül,illetve reggel az a fülem amelyiken éjszaka feküdtem mindig tüz piros..ez körülbelül fél éve van.Mi lehet az oka?A választ előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fül, égő érzés témában

        Kedves Kérdező! Oka lehet korábbi sérülés, kémiai ártalom, bőrgyulladás, de szóba jön perifériás idegkárosodás, melynek oka lehet például cukorbetegség, fertőzés, metabolikus betegségek, stb. Ha gyakran ismétlődik, keresse fel háziorvosát!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 04., 07:44; Megválaszolva: 2011. július 05., 10:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: