• Zsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Évek óta rendszeresen előfordul, hogy egy bizonyos időtartam után, járkálás után elzsibbad a jobb lábfejemen a szélső három lábújjam, ez olyan fájdalmat okoz, hogy már lépni sem tudok, voltam minden orvosnál vele, senki nem tudja mitől lehet. Szinte szó szerint kell érteni, hogy mindenhol jártam az ORFI-tól az AEK minden osztályán a Gerincgyógyászati központig mindenhol. Kifizettem egy csomó pénzt és semmi eredmény, a lábam elzsibbad és szörnyen fáj. Megjegyzem, nem járok magassarkú cipőkbe, méregdrága betétes egy számmal nagyobb cipőkbe járok, de hiába. Várom javaslatát, köszönettel

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a lábzsibbadás témában

        Kedves Kérdező! A leírása alapján nagy valószínűséggel járás közben nyomódik az az ideg, mely ennek a három lábujjnak a beidegzését végzi. Valamilyen lábszerkezeti eltérés okozhatja a problémát, ortopédus tudja ez irányban kivizsgálni. Emellett érszűkület állhat még a háttérben, érsebészeti vizsgálata javasolt.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. június 27., 13:49; Megválaszolva: 2011. június 29., 21:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: