• Agy

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        MÁR KB FÉL ÉVE MIONDEN ÁLDOTT NAP CSAK SZÉDÜLÖK VOLTAM VÉRVÉTELEN MINDEN JÓ VOLT AZ ORVOSOM NEM KÜLDD EL EGY AGY CT-RE MERT AZT MONDTA EZ NÁLLAM PSZICHÉS ALAPON VAN,DE ÉN ADDIG NEM NYUGSZOK MEG MÍG NEM MEGYEK EL EGY AGY CZ-RE OLYAN KELLEMETLEN SZÉDÜLÉSEM VAN HOGY ELTUDNÉK ESNI ANNYIRA SZÉDÜLÖK!KÉREM SEGÍTSENEK!KÖSZÖNÖM EGY KÉT GYEREKES ELKESEREDETT ANYA!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! A CT-t magánúton is elvégeztetheti, de előtte még javaslom, hogy kérjen beutalót az ideggyógyászatra és otoneurológiai szakrendelésre a fül-orr-gégészetre, mivel számos oka lehet a szédülésnek.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 25., 15:43; Megválaszolva: 2011. június 27., 14:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: