• Bal mell és hónalj alatti égő fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt ...! A bal mellem alatt időnként égető fájdalmat érzek. Ez rendszerint akkor van, ha sokat állok a konyhában előre nyújtott kézzel, s akkor nagyon tud égni. Ez az égő érzés halad a bal oldalam felé és a hátam felé is. Nem rosszabbodik, nem javul, nem változik. Úgy három hónapja van ez. De van amikor csak úgy magától jön. A testrészeim mozgatására változik a fájdalom, enyhül és megszűnik. Ha lefekszem, akkor 1-2 perc s szép lassan vég lesz. Úgy érzem, hogy nem a bordákon belül ég, hanem a bordákon kívül. Nyomásra érzékeny, enyhébb fájdalmat érzek, ha megtalálom a pontot, s az ebben az estben fájdalom és nem égés. Mivel túlsúlyos vagyok, s az ember egyébként is aszimmetrikus, így nem egyforma a két oldalam a mellem alatt. De nekem úgy tűnik mintha egy kicsit meg lenne dagadva a bal oldalam, úgy egy tenyérnyi részen. Nem dohányzom. Nem iszom. Nem drogozom. Egészségesen táplálkozom. Túlsúlyos vagyok. Gyógyszerek: Diovan HCT 125 1x Nebilet 1x Elontril 150 1x Xanax SR 1 1x Astrix heti 2x1 Pantacid Flux 40 1x Talcid (mikor mennyi) Betegségek: Magas vérnyomás betegség Pánikbetegség Reflux Előre is köszönöm szíves segítségét!

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a égő érzés a bőrben témában

        Kedves Kérdező! A panasza megfelelhet neuralgianak (idegbántalom miatti fájdalom). Neurológiai vizsgálatot javasolnék Önnek, ahol a vizsgálata után pontosabb okot tudnának mondani és a megfelelő gyógyszert elő tudják írni.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. június 24., 23:00; Megválaszolva: 2011. június 29., 20:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: