• Szélütés gyanú, esetleg stressz?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr /Nő! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy az elmúlt napokban rosszul lettem, mely zsibbadással, sápadsággal, fejfájással járt. Ez azóta is megismétlődik, fokozatosan más területen érzek zsibbadást, a fejfájásom pedig nem igazán múlik el. A háziorvos szerint idegi alapon keletkezhetett. Engem ez cseppet sem nyugatott meg, és ha egy mód van rá akkor kérném a válaszát, hogy nem-e lenne szükség kivizsgálást folytatni? Egyenlőre Frontin nyugtatót szedek 2x1,5-et. A vérnyomásom alacsony,de ezzel különösebb gondom nem volt, nem szédültem, és nem lettem rosszul. Gyanakodhatom-e estleg tényleges idegkimerültsére, pánikbetegségre, vagy netalán a szélütés enyhébb tünetei jelennek meg, amit még kezdeti stádiumban lehetne kezelni? Kérném, ha lehet mihamarabbi válaszát, melyet előre is köszönök!

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

        Kedves Kérdező! Az biztos, hogy a panaszai nem a szélütés tünetei. Valószínűbb a vérnyomás vagy vércukorszint csökkenés, szívritmuszavar stressz. Mindenképpen további vizsgálatok célszerűek lennének.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. június 22., 16:13; Megválaszolva: 2011. június 26., 20:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó